lördag, juli 11, 2009

Cop Killer och Rap das Armas

Två låtar med nästan samma innehåll men med många år mellan sig… Rap das Armas och Cop Killer.

Bara för att ni kan engelska och förstår texten i Body Counts låt så tro inte att Rap das Armas är ett dugg mindre ”oskyldig”… vill ni läsa om den så finns ju den texten i ett inlägg från 16 juni.
Ice T Cop Killer and Body Count


Jo och så var det ju den här, låter ju med sitt glada tempo o refräng som en partylåt… men skenet bedrar… ha ha ha

Cidinho & Doca - Rap Das Armas


Och om ni nu gillade Cop Killer så här är en annan låt
Body Count "There Goes The Neighborhood" Bra och rätt typisk Body Count låt, faktiskt bättre än Cop Killer om ni frågar mig, men det kanske ni ju inte gör… (Fast jag tror du Svante gillar den!). Fan den här är ju Bättre än jag minns!!! headbaning framför datorn helt enkelt... ha ha ha!!!



Ok för er som inte gillar hardcore här är två låtar som en liten tröst…

Gwen Stefani - Hollaback Girl (DJ A-Team Earthquake Mix Live). Den här minns väl alla???


För att inte tala om den här…


Kort om Ice T

Ice-T, artistnamn för Tracy Marrow, född 16 februari 1958 i Newark, New Jersey, är en amerikansk rappare, författare och skådespelare. Han var tillsammans med Ice Cube, Paris och N.W.A. en av de första inom genren gangstarap, en subgenre till hip hop som utmärkte sig genom aggressiva texter och en tämligen militant och antiauktoritär hållning.

Hans texter innehåller en blandning av politiska tankar i stil med Public Enemy, men också av njutningslystnaden hos N.W.A.

Han växte först upp i Newark och Summit i New Jersey innan han som barn flyttade till Los Angeles där hans hemtrakt blev stadsdelen South Central.

Artistnamnet "Ice-T" tog Morrow efter författaren Iceberg Slim .

Ice-T var också den första rapparen som tog sig an Heavy Metal-genren. Tillsammans med sitt band Body Count kombinerade han gangstarap med Heavy Metal. Bandet tros ha influerat många av dagens Speed Metal-band.

Slut, Frågor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar