onsdag, maj 27, 2009

Direktsändning...!!!

Trisskrapet idag på Nyhetsmorgon var en rätt intressant tillställning. Man vet ju inte vem som har turen att skrapa fram dom åtråvärda tv-rutorna på trisskupongen och i morse var det en kvinna som nog är varje direktsändnings lilla mardröm.

Programledaren Anders Kraft pratade med kvinnan som skulle skrapa, men från start o hela tiden tittade hon benhårt ner i bordet utan att en enda gång lyfta blicken och på alla frågor svarade hon enbart ”ja”, ”nej” och absolut inget mer…

Det var rätt kul/intressant att se hur "lätt" stressad Anders K blev och när hon efter att ha skrapat fram 100.000 kronor utan att titta upp från bordet fortsatte att skrapa bort Varenda!! liten smula på kupongen och samtidigt slutade att svara på frågor, bara skrapade o skrapade o skrapade tills Anders K sa typ att ”stå kvar här så kommer Karoline och hjälpe… eh visar dig ut” och så skyndade han sig därifrån upp till bordet där Jenny Östergren väntade. Det såg ut som om han var tacksam för att kvinnan inte hoppat upp och bitit honom i armen… Absolut ingen skugga över kvinnan som skrapade, hon vann 100.000 och var säkert glad för det. Det är speciellt med direktsänd tv ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar