fredag, oktober 09, 2009

Vi skall alla den vägen vandra...


Fredagskväll och fortfarande en del märkliga eftersläntrare som söker på Google efter den ”andre” Kapten Nemo, och nej det är inte jag!!! Så sluta besök min blogg utan att stanna och läsa! Eller så kan ni ju åtminstone försöka förklara vem och vad ni letar efter!!!

Nåja hur som helst med detta, nu till något helt annat som vanligt…

Jag är rätt fast i Facebook och har den senaste tiden gjort ett stort antal Helt Meningslösa, jo jag menar! HELT MENINGSLÖSA!!! tester av typen ”what… are you” så nu vet jag att jag är den ananas-smakande gummibjörnen, att min konstnäsrsjäl är Vincent van Gogh (nåja just det var kanske inte så konstigt…), att mitt ”little Pony” namn är Midnight Spark!!!

Ja ni hör ju själva!!! Ett 50-tal tester senare så dyker plötsligt detta upp!

”Vilken är din dödsdag?”
Så klart vill jag veta det! eller vill jag egentligen det?? Nej antagligen inte, men just då är jag så inne i allt testande att jag inte tvekar ett ögonblick och testet ligger ju bara ett enda litet klick bort!

Så jag klickar och möts av följande meddelande;

"Din Dödsdag. Bli inte rädd, fyll i testet och få veta när du troligen kommer att dö."

Klart jag inte blev rädd...? (lite dålig svenska förvisso men det skrämmer mig inte längre...) Jag fyllde så klart i testet. Resultatet blev...

"Du har avslutat testet, Dina resultat ÄR OROVÄCKANDE"

Men nu kommer det…

För att få veta detta ”oroväckande” resultat så skulle man skicka ett sms för 50 kr. Då skulle jag få reda på det fruktade datumet, "resultatet".

DET!!! Tycker jag var Oroväckande så det sket jag så klart i och nu känns det faktiskt riktigt Bra!!! Det får bli som det blir med den saken helt enkelt...

Slut, Frågor?


2 kommentarer:

  1. Ha ha.. det känns skönt att ditt facebookstestande har gått så långt att du är villig att betala för resultaten... Vi vet ju alla att det inte alltid stämmer överens med verkligeheten... eller så gör den det.. usch.. jag tänker på mina egna resultat alldeles för mycket och räds över vem jag är.... egentligen?!

    SvaraRadera
  2. Men Kära Sourlady! jag betalade ju inte! Tvärtom så struntade jag ju högaktningsfullt i att betala 50 kronor för att få reda på när jag skulle dö! För det kommer jag ju i alla fall att få reda på (högst konkret) och då har jag ju dessutom sparat 50 kronor!!!

    SvaraRadera