lördag, oktober 10, 2009

Lördag förmiddag

Det Hastigt uppblossande Kapten Nemo-intresset har fått sin förklaring, tack ”anonym” som satt inne med svaret och dessutom tog sig tid att lämna en kommentar! Såg föresten också att du stannat en stund på min något ostrukturerade blogg

(fan! Just nu började någon ”min granne” med att borra i vår ”gemensamma” betongvägg. Tydligen finns det fortfarande människor som inte har fattat att man skall använda en borrhammare när man borrar i betong! Jag hör att grannen försöker borra med en vanlig slagborrmaskin och det tjuter o skär och kommer ta minst 12 minuter att borra det där hålet! Med ”rätt verktyg” tar det mindre än 15 sekunder och låter dessutom Betydligt mindre… Gå till Clas Ohlson för tusan! Dom har billiga o Bra borrhammare och dom har öppet, faktiskt just NU!)

Och det var ju så klart glädjande, kom gärna tillbaka och läs mer.

Så nu vet jag varför alla dessa nya och okända besökare plötsligt under en dag flockades i mitt kök. Nåja, vi är ju ett antal Kapten Nemosar här i cyberrymden, typ ett 1000-tal om man också räknar med de anglosaxiska Captain Nemosarna. Men just mitt kök är ju tämligen ointressant om man nu inte är intresserad av blandade bagateller och betraktelser och ja ett o annat recept emellanåt (fast det har ju varit lite dåligt med det på sista tiden… lovar att bättra mig!).

Kanske händer det något idag som är värt att skriva om, eller så gör det inte det… Men då får jag väl skriva om ingenting, det är ju inte precis så ovanligt att jag gör det med…

Slut, Frågor?

2 kommentarer:

  1. Det konstiga är ju att jag inte sett något nytt inlägg sedan tyskinlägget... det var därför jag undrade.. nu ser jag ju plötsligt att du hade skrivit två sedan dess.. då var det ju inte riktigt lika konstigt.... Klart man börjar undra när ens dagliga dos av Kapten Nemo (du, inte den andra) helt plötsligt försvinner!!

    SvaraRadera
  2. Oroa Dig inte! Jag lovar att du skall få din dagliga dos av Kapten Nemo... Jag kommer att inom en snar framtid (som det heter) att återkomma med rykande färska bagateller!!!

    SvaraRadera